Kinek és miért javasoljuk a ClearPlex fóliát?

 

Bárkinek, aki szeretne egy modern, rugalmas, kellemes tapintású fóliát a készülékére, ami nem rontja a megjelenített kép minőségét és tökéletes karcmentes védelmet biztosít. Ezen felül nem csak telefonok/tabletek, hanem okosórák, fényképezőgép kijelzők védelmére is ajánljuk.

De mit tud ez a fólia és miért pont ezt válasszam?
Bár eredetileg NASCAR autók szélvédőjének védelmére fejlesztették ki, ez a fólia kiválóan működhet olyan hétköznapi tárgyak védelmére is, mint például az okostelefonok, tabletek. A fólia nem egy merev üveglap, hanem egy rugalmas, az ütéseknek ellenálló, könnyen felhelyezhető simulékony anyag. A fólia speciális tulajdonsága az öngyógyítás. Az edzett fóliákon általában megmaradnak a karcolások, a ClearPlexet viszont a karcolást követően elég pár percig meleg levegővel fújni és a karcok eltűnnek.

Jól hangzik, de hogyan kerül a telefonomra/tabletemre?

Ha tudjuk a telefonod vagy tableted típusát, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy hova és milyen fóliát szeretnél!

Előlapi:
- Fényes vagy matt

Hátlapi:
- Fényes vagy matt
- Karbon (fehér, ezüst vagy fekete)
- Krokodilbőr (fekete)

Az összes fóliánknál van lehetőséged „tok barát” megoldást kérni, amely kifejezetten arra szolgál, hogy ha tokban tartod a készülékedet, akkor egy plusz védelmet biztosít neki.

A fólia felhelyezését nem a ClearPlex gép végzi, az csak a méretre szabásáról gondoskodik. Kollégánk megtisztítja telefonodat, majd egy speciális folyadék segítségével felhelyezi rá a fóliát.

A fólia felhelyezését követően legalább 1 óráig a készülékedet nem helyezheted tokba illetve nem rakhatod zsebre! Erre azért van szükség, mert a folyadéknak van egy száradási ideje, amit szigorúan be kell tartani, ha tökéletes fóliát szeretnél a készülékedre.


Mennyi időt vesz igénybe a fólia felhelyezése?

A fólia méretre szabása és felhelyezése nem tart tovább 15 percnél, viszont a száradási időt meg kell várni, ami optimális esetben 1 óra, de a tökéletes száradás ideje akár 24 óra is lehet!
További információkért fordulj bizalommal kollégáinkhoz
.

Hol érhető el a szolgáltatás?
A ClearPlex fóliázó szolgáltatást személyesen Budapesten a Bercsényi utca 19/a szám alatt található üzletünkben tudod igénybe venni, hétfőtől-péntekig 10:00-tól 16:30-ig.

Csak személyesen lehet fóliázást kérni a készülékemre?


Nem. Ha új készüléket vásárolsz nálunk, de nem megoldható a személyes átvétel, kérheted a terméket úgy, hogy a ClearPlex fólia rajta legyen. Természetesen a fóliázás folyamatáról fényképes dokumentációt fogsz kapni, ami igazolja, hogy a kolléga aki feltette a fóliát, milyen folyamatokat hajtott végre a készülékeden.

Felhívnánk figyelmedet, amennyiben fóliázva kérnéd készülékedet házhozszállítással, abban az esetben 1 nappal nő a szállítási idő!

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a fólia, nyugodtan keress meg minket személyesen vagy telefonon! Kollégáink a tőlük megszokott profizmussal minden feltett kérdésedre készségesen válaszolnak.

 

Eddigi munkáink: