search
cart
gridTermékkategóriák
LaCie hordozható tároló MacBookhoz

LaCie hordozható tároló MacBookhoz

2015. 03. 18.
A LaCie megoldása (majdnem) ideális az új MacBookhoz
Az új MacBook vásárlásán gondolkodik, de nem tud dönteni amíg, nem talál jó megoldást fáljai egyszerű tárolásához? A LaCie megoldotta ezt Ön számára.
 
Most mutatta be Porsche Design mobil meghajtóinak legújabb verzióját, ami ugyanazt az USB Type-C portot használja, amit az Apple legújabb hordozható eszközei (és más számítógépek is). Ezáltal megszabadulunk attól a nyűgtől, hogy adapterre legyen szükségünk, ha például csak a fotó projektjeinket vagy biztonsági mentésünket szeretnénk a Time Machine-ba feltölteni.
 
 
Mindazon által ez nem az álom tárolóeszköz, mivel még így is kell egy adapter (szerencsére jár hozzá), hogy sima USB-hez csatlakozzunk és nincs rajta passthrouh port. Ha csak nem szerzünk be egy HUB-ot, választanunk kell, hogy a Mac gépünket dugjuk töltőre vagy a tárolókapacitást bővítjük.
 
A mobil meghajtó elérhető 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os kivitelben egyaránt. Az ára egyelőre nem ismert, de a normál USB változat 80-100-150 dollárba kerül, így várható, hogy hasonló árfekvésben lesz kapható.