search
cart
gridTermékkategóriák
A legkisebb, legkönnyebb GoPro

A legkisebb, legkönnyebb GoPro

2015. 07. 09.
Ultra hordozható és mindent lát a GoPro Session
 
50%-kal kisebb, 40%-kal könnyebb, mint bármelyik HERO4 kamera, ezzel a HERO4 Session a valaha létezett, legjobban viselhető illetve felszerelhető GoPro lett. Mindenhol ott lehet velünk, szörfözés közben, hóban, a haverokkal lógásnál.
 
Professzionális videó minőség
 
 
Lenyűgöző, éles és élettel teli videókat készíthetünk vele 1440p30 és akár 1080p60 felbontásban. 720p esetén akár 100 frame/sec-kel rögzíthetünk, ami különlegesen finom lassított visszajátszást tesz lehetővé a legjobb pillanatokról. 8 megapixeles kamerájával Time Lapse fotókat is készíthetünk 0,5-60 másodperc között és sorozatfelvételekre is alkalmas 10 frame/sec sebességgel.
 
  
 
Ellenálló és vízálló
 
 
A HERO4 Session masszív kialakítású és 10 méterig vízálló, így nincs szükség külön vízálló tokra. A kényelmes ready-to-go kialakításnak köszönhetően gyorsan a szabadban lehetünk, hogy rögzíthessünk és élvezzük kameránk képességeit.
 
SuperView™
 
 
A HERO4 Session SuperView™ videó módja segítségével egyedülállóan széles látószögű videókat készíthetünk, lehetővé téve, hogy többet vegyünk fel magunkból és a környező tájból. Ezáltal magával ragadó, ultra látványos felvételeket készíthetünk minden kalandunkról.
 
Protune™ for video
 
 
A Protune segít kihasználni a kamera teljes potenciálját úgy, hogy minimálisan kompresszált, mozi minőségű videókat kapjunk.
 
Dual mic rendszer
 
 
Az eszköz két mikrofonnal rendelkezik: az egyik a kamera elején, a másik a hátulján. Amikor szeles körülmények között kamerázunk, mint például motorsportok, a kamera automatikusan kapcsol a mikrofonok között annak érdekében, hogy a legoptimálisabb legyen a felvétel. Az eredmény? Csökkentett zajszint és jobb minőségű hang, mindegy milyen körülmények között filmezünk.
 
A készülék beépített Wi-Fi + Bluetooth® kapcsolattal rendelkezik. A könnyű editálást a mellékelt GoPro Studio teszi lehetővé.