search
cart
gridTermékkategóriák
ASUS O! Play BDS-700 médialejátszó

ASUS O! Play BDS-700 médialejátszó

2013. 06. 11.
Blu-ray médialejátszó a garantáltan felhótlen szórakozásért!
Első pillantásra egy átlagos Blu-ray lejátszónak tűnhet az Asus BDS-700, de ennél természetesen jóval komolyabb tudású készüléket tisztelhetünk benne. A Qdeo videofeldolgozási funkcióval felvértezett lejátszó minden esetben élethűen, akadásmentesen fogja megjeleníteni a filmeket, melyeket akár BD-ISO formátumban is tárolhatunk. A tökéletes képhez tökéletes hang is társul, a 115 decibeles jel-zaj arányával veszteség nélküli 7.1 csatornás hangot kapunk, melyet zenehallgatás közben is élvezhetünk.
 
A legelterjedtebb 45 formátummal gond nélkül megbirkózik a BDS-700, ráadásul teljeskörű NTFS támogatással rendelkezik, azaz a 4 GB-nál nagyobb fáljokat is képes kezelni. Ezeket tárolhatjuk bármely, hálózatba kötött számítógépünkön, vagy külső merevlemezünkön, mely USB 2.0 porton köthető össze a lejátszóval.
 
Beépített 802.11n szabványú Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően elfelejthetjük az egész lakást behálózó kábelrengeteget, DLNA minősítése révén az összes filmet, zenét, képet – melyeket megtalált otthoni hálózatunkon – egy gombnyomásra elindíthatjuk, megtekinthetjük. Az on-line tartalmak megjelenítése sem okoz problémát, a YouTube, Picasa, Flickr oldalak böngészése mellett számos internetes rádió, zene- és videofolyam szolgáltatásból választhatunk.
 
A hátlapi csatlakozók tekintetében sincs miért szégyenkeznie az Asus BDS-700 lejátszójának. Egy HDMI 1.4-es csatoló felel a 3D-s megjelenítésért, egy HDMI 1.3-as pedig a kiemelkedő hangminőségért. Ezeken felül egy koaxiális és egy optikai kimenet is található a készüléken, melyeket kiegészít egy USB 2.0, egy 100 Mbps-os Ethernet, illetve egy-egy komponens és kompozit kimenet.
 
Támogatott formátumok/fájlrendszerek:
  • video: .avi, .asf, .mp4, .m4v, .mpg, .mpeg, .ts, .mts, .m2ts, .mov, .divx, .mkv, .vob+ifo, .wmv, .rmvb, .flv, BD-ISO, DVD-ISO
  • feliratok: .srt, .sub+idx, .pgs, .smi, .ssa
  • audio: .mp3, .wav, .wma, .aac, .aiff, .flac, .mka, .m4a, .ogg
  • kép: .bmp, .tif, .tiff, .jpg, .jpeg, .png, .gif
  • fájlrendszer: EXT3, FAT16, FAT32, NTFS (max. 2 TB)