search
cart
gridTermékkategóriák
Profi választás játékosoknak

Profi választás játékosoknak

2013. 09. 16.
Genius Maurus X egér
A pontos találatok többé nem írhatók a véletlen számlájára, gondosan előkészített és megtervezett mozzanatok lesznek a játék során a Genius új egerével. 4000 dpi, 6 gomb, 40 makró. Kell és lehet ennél több? Igen és igen.
 
A Genius Maurus X Gamer egere természetesen nem csupán játékokhoz ideális választás, a mindennapi munka során is nagyon hasznos lehet. Felbontása az előre definiáltaktól eltérően (800/1600/2400/3200/4000 dpi) 100 dpi-s lépésekben is állítható, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő beállítást.
 
Szó szerint mindenki, hiszen az egér szimmetrikus kialakítású, azaz jobb- és balkezes felhasználók is nyugodtan, kényelmesen kézbe vehetik.
 
Nem lesz többé gond azzal sem, hogy esetleg lerántjuk az egeret az asztalról a játék hevében vagy hosszas időt kell tölteni a beállítások testre szabásával. 1,8 méteres kábelhossza elegendő mozgásteret ad, ráadásul Scorpion Gaming UI szoftverének köszönhetően 5 különböző profilt lehet elmenteni, melyek nagy segítséget nyújtanak a különböző játékok azonnali kezdésében.
 
Az egér természetesen USB csatolóval rendelkezik, és Windows 8 kompatibilis.