search
cart
gridTermékkategóriák
Logitech K810 háttér-megvilágítású billentyűzet

Logitech K810 háttér-megvilágítású billentyűzet

2013. 11. 05.
Érintéses váltás PC, táblagép és okostelefon között
 
A Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 for Windows®, Android® and iOS® billentyűzet egy stílusos, háttér-megvilágítású billentyűzet.
 
Fényviszonyokhoz igazodó megvilágítás
 
Megvilágítása automatikusan alkalmazkodik a szobában uralkodó fényviszonyokhoz. A megvilágítás erőssége az F5 és F6 billentyűk segítségével manuálisan is módosítható. Egy mozgásérzékelő érzékeli,ha a keze megközelíti a billentyűzetet, és be- és kikapcsolja a háttérvilágítást, így segítve az energiatakarékosságot, amikor nem gépel.
 
Párosítás számítógéppel, tablettel és okostelefonnal
 
A billentyűzet számítógéppel, táblagéppel és okostelefonnal is párosítható Bluetooth-kapcsolat segítségével. A gyors, megbízható kapcsolat lehetővé teszi a a Bluetooth-eszközök 9 méteres körzetén belüli helyváltoztatást és a billentyűzeten való gépelést.
 
A Logitech Easy-Switch™ technológiája révén gyorsan, egy gomb megérintésével válthat a számítógépen, illetve okostelefonon vagy táblagépen történő gépelés között.
 
Stílusos dizájn
 
A valódi, csiszolt alumínium felület és az ultravékony, kompakt forma tökéletes kiegészítője számítógépének, Ultrabook™-jának, táblagépének vagy okostelefonjának – és az Ön stílusának.
 
A termék adatlapjának megtekintéséhez és megvásárlásához kattintson IDE!