Black Friday promóciós szabályzat

A Rufusz Computer Informatikai Zrt. 2019. november 29-től 2019. december 1-ig Black Friday akciót tart. Az ajánlatok meghatározott cikkekre érvényesek, melyek a www.rufusz.hu Black Friday oldalán jelennek meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy az akciós termékek korlátozott készlettel állnak rendelkezésre, ezek forgalmazása kizárólag a készlet erejéig történik.

Rufusz Computer fenntartja a jogot, hogy a Black Friday akcióban meghirdetett termék ajánlatokat az akció időtartama alatt módosítsa, azok érvényességét korlátozza vagy meghosszabbítsa, vagy megszűntesse. Az esetlegesen előforduló adatbeviteli és megjelenítési hibákért felelősséget nem vállalunk. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe. Kivétel ez alól a gyűjtött pontok, melyek beválthatók, illetve a csomag ajánlatok, melyek érvényesek akciós termékek esetén is. Csak olyan megrendeléseket teljesítünk, melyek a háztartásokban szokásos felhasználási mennyiségekre adtak le.