search
cart
gridTermékkategóriák
 
 
Árak, információk
 
 
 
Cégünk több, mint harminc éve stabil szereplője a hazai informatikai piacnak. Ezt az elmúlt évek gazdasági változásai közepette csak folyamatos megújulással, innovatív elképzelések magvalósításával sikerült elérnie, melynek természetesen szerves része a szervizszolgáltatások folyamatos fejlesztése. Törekszünk a piac egyre szélesebb spektrumának lefedésére újabb szolgáltatások bevezetésével és a régi bevált megoldások kiterjesztésével. Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége, melyet magasan képzett szakembereink segítségével kívánunk elérni és fenntartani. Csapatunkban rendszermérnökök, rendszeradminisztrátorok és szakképzett technikusok állnak ügyfeleink rendelkezésére, folyamatos képzésük stratégiai szempont.
 
Kérdésed van? Próbálj választ kapni itt: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 
 
 
Számítógép összeszerelés
 
Vállaljuk komplett számítógépek ingyenes szakszerű összeszerelését nálunk vásárolt alkatrészekből, illetve hozott összetevők esetén munkadíj ellenében. Az összeállított konfigurációkat minden esetben több órás terheléses tesztnek vetjük alá, elkerülve ezzel a hibás alkatrészek, vagy kompatibilitási problémák által okozott bizonytalan működést. A nálunk vásárolt alkatrészekből történő gépösszeállítás ingyenes.
 
Alkatrész beépítés
 
A számítógép hibás, vagy bizonytalan működése az esetek jelentős hányadánál a szakszerűtlen összeszerelésre, illetve beállításra vezethető vissza. Ezért ha újonnan vásárolt alkatrészének beépítéséhez nem rendelkezel megfelelő szakértelemmel, fordulj hozzánk bizalommal. Az alkatrész szakszerű, szervizkörülmények között történő beépítését, telepítését és tesztelését munkadíj ellenében vállaljuk.
 
Szoftvertelepítés
 
Készséggel állunk rendelkezésedre szoftvertelepítés esetén is legyen szó akár egy alkatrész meghajtó programjának szakszerű installációjáról, vagy akár komplett operációs rendszer és hozzátartozó alkalmazások telepítéséről és beállításáról. Nálunk vásárolt szoftvertermékek esetén ez a szolgáltatásunk is térítésmentes.
 
Javítás, bevizsgálás
 
Vállaljuk egyedi alkatrészek, komplett számítógépek, garanciális vagy garancián túli szakszerű diagnosztizálását és javítását. Garanciális készülék esetén kérjük, a termék jótállási jegyét - ennek hiányában a vásárlás időpontját igazoló eredeti számlát - feltétlenül hozd magaddal. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a garanciális időszakon belül a térítésmentes javítási szolgáltatás csak a gyártó által szállított hardver eszközök meghibásodására vonatkozik. Az ezen kívül eső szoftvertelepítések, javítások, adatmentések, hardverbővítések már térítésköteles szolgáltatások. A beérkezett eszközről kérésre írásos szakvéleményt állítunk ki.
 
Amennyiben webáruházunkban regisztrált vásárlóként vásároltál, a weboldalunkra történő bejelentkezés után lehetőséged van online hibabejelentésre is az "RMA lejelentés" menüpontra kattintva.
 
Szaktanácsadás
 
A különböző szakképesítésekkel (MCSE, MCSA, MCP, HP ASE, HP APS, stb.), több éves gyakorlattal rendelkező mérnökeink és technikusaink készséggel nyújtanak segítséget számítástechnikai eszközök szakszerű telepítéséhez és beállításához akár telefonon akár e-mailen keresztül.
 
Általános javítási feltételeink
 
Az átvétel során nem látható, nem tapasztalható illetve nem jelzett hibákért és sérülésekért, valamint a kellékanyagok állapotáért nem vállalunk felelőséget. Szervizünk a javításokat a beérkezés sorrendjében végzi. A szervizbe bekerült berendezések meghibásodásának kivizsgálását 3 munkanapon belül kezdjük meg. Az adathordozón található adatok biztonságáért felelősséget nem vállalunk! A biztonsági mentés elkészítése minden esetben az ügyfél feladata. A berendezést a megrendelő csak az eredeti megrendelési lap és térítéses javítás esetén a javítási díj megfizetése ellenében veheti át.
 
A szerviz szolgáltatási árjegyzéke
 
Bevizsgálási díj: 8000 Ft
Szerviz munkadíj/technikusi: 8000 Ft/óra
Szerviz munkadíj/mérnöki: 16000 Ft/óra
 
I. Bevizsgálás, javítás, bővítés:
 
Tájékoztatásul néhány jellemző munkafolyamat, amit a bevizsgálás tartalmaz:
  • Alkatrész beépítése
  • Meghajtó program telepítése
  • Alkatrészek bevizsgálása (hibafeltárás)
  • Konfiguráció bevizsgálása (hibafeltárás)
  • Rendszerprogram telepítése, frissítése
  • Alkalmazások telepítése 
Javítás és bővítés esetén árajánlatot adunk. 
 
II. Kiszállási díjak
  • Budapest területén:   10000 Ft/alkalom (1 óra technikusi díjat tartalmaz)
  • Budapesten kívül:        130 Ft/km
 
III. Egyéb szolgáltatások
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
 
A változtatás jogát fenntartjuk.
 
 
Rufusz Computer Szerviz