Kártyatervező, nyomtató szoftver

5 találat
/ oldal
 
Szűrés
352 500 HUF
Készlet info
darab
785 500 HUF
Készlet info
darab
96 500 HUF
Készlet info
darab
155 500 HUF
Készlet info
darab
25 500 HUF
Készlet info
darab
5 találat
Szűrések
 • Alapadatok
  • Gyártó
   cardPresso
  • Ár Tól-ig
  • Garancia Tól
 • Leírás
  Az XL tartalmazza az alapszolgáltatásokat és extrákat a korábbi verziókból. Továbbá lehetővé teszi az ODBC kapcsolatot, RFID kapcsolat nélküli kódolását, Smartcard bővítményt, többvásznas kinézettervezést, feltételes nyomtatást, alkalmazói jegyzőkönyvet és még sok mást.
  Az XM tartalmazza az alapszolgáltatásokat és extrákat a korábbi verziókból. Továbbá lehetővé teszi a helyi MS Access kapcsolatot, Photo on database technikát, és a FaceCrop eszköz használatát az arcfelismeréshez, valamint 2D-s vonalkódokat.
  Az XS tartalmazza az alapszolgáltatásokat kinézettervezéshez, és nyomtatáshoz a következő eszközökkel: előre definiált sablonok, aláírás felismerés, 1D-s vonalkódok, WIA/TWAIN és DirectShow technikával, illetve mágneses kódolással. Továbbá az XS lehetővé teszi a QR kódok, XLS, CSV, és TXT alapú adatbázis kapcsolatot. Biztosítja az adatbázisok megtekintését és képek csatolását az adatbázismezőkhöz.
  Az XXL tartalmazza a többi verizóban meglévő alapszolgáltatásokat és extrákat, továbbá lehetővé teszi olyan eszközök használatát, mint a DESFire, Web Print Server, és Net License-t akár 16 gépen.
  Az XXS tartalmazza az alapszolgáltatásokat kinézettervezéshez, és nyomtatáshoz a következő eszközökkel: előre definiált sablonok, aláírás felismerés, 1D-s vonalkódok, WIA/TWAIN és DirectShow, mágneses kódolás.
Top termékek