Házhozszállítás
 
 
 
Tisztelt Vásárlóink!
 
Cégünk egész Magyarország területén vállalja az árlistánkban szereplő, raktáron lévő termékek házhozszállítását, a rendelés leadásától számított 24-48 órán belül. A kiszállításra való igényét kérjük jelezze a megrendelés leadásakor.
 
Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli házhozszállítást vállalunk (a határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik.
 
A készletkiíársban azt jelezzük, hány napon belül érkezik meg a termék raktárunkba rendeléstől számítva! A kiszállítás további időt vesz igénybe a kiválasztott szállítási módtól függően!
 
A kiszállításban partnerünk a GLS futárszolgálat.
 
A megrendelt árut webshopunkban történő vásárláskor bankkártyával azonnal, átvételkor készpénzben (utánvétel) vagy előre utalással tudja kifizetni.
 
Amennyiben webshopos rendelés esetén a személyes átvételt választja, a megrendelt áru szaküzletünkben vehető át! Ez természetesen érvényes a telefonon, faxon vagy e-mailben ladott rendelésekre is.
 
A GLS küldemények maximális tömege 40 kg.
GLS mérethatár: körméret maxium 3 méter (2 x a két rövidebb oldal, 1 x a leghosszabb oldal); leghosszabb oldal max. 2 méter.
 
 
 
Díjszabás
 
Házhozszállítás Budapesten és vidéken futárszolgálattal 
 
Az ország egész területén a kiszállítás költsége bruttó 1650 Ft.
 
Amennyiben a rendelés összege meghaladja a bruttó 250 000 Ft-ot, a kiszállítás INGYENES! Egyes akciós termékeknél, ettől alacsonyabb ár esetén is előfordulhat ingyenes kiszállítás, ezt a termék oldalán feltüntetjük.
 
A fenti kiszállítási díjak bankkártyás vásárlás, utánvétel és utalással történő fizetés esetén egyaránt érvényesek!
 
FONTOS! A kiszállítással (GLS futár) kért rendelések esetében az utánvét értékhatára bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válassza az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!
 
Pick Pack Pont
 
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

 
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
A Pick Pack Ponton történő átvétel díja bruttó 1050 Ft.
 
 
További információkért a Pick Pack Pontos átvétellel kapcsolatosan kattintson IDE.
 
FONTOS! A Pick Pack Pontra kért rendelések esetében az utánvét értékhatára bruttó 190 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válassza az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!
 
PostaPont
 
A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehet igénybe. Válassza a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe!
 
Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is.
 
A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 1700 Ft.
 
További információkért a PostaPontos átvétellel kapcsolatosan kattintson IDE.