PostaPont

 

A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehet igénybe. Válassza a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe!

Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is. Ezek listája IDE kattintva megtekinthető.

Díjszabás

A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 2000 Ft.

Miért érdemes Csomagautomatába rendelni?

Mert a Posta automatái a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. ITT megnézheti, hogy önnek melyik esik útba. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tennie, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordul. A rendelését bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. Nem kell a munkahelyén vagy otthon átvennie a csomagját. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár: 50x35x31cm

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja csomagját. ITT megnézheti, hogy önnek melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy ön szeretné. Csomagját az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszi át, amikor akarja. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm

Miért érdemes postára rendelni?

Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti a csomagját. Válasszon egy postát, amelyik útba esik! Csomagját az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszi át, amikor akarja. A csomagja felvételét összekötheti más postai ügyei intézésével. Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérni a csomag átvételére.

A küldemények maximális tömege 30 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm