search
cart
gridTermékkategóriák
Cooler Master újdonságok 2014 elején

Cooler Master újdonságok 2014 elején

2014. 01. 24.
Jó hír a csendes házat és a vízhűtést kedvelőknek!
 
Egy csendes társ
 
A legtöbb ember vágya egy csendes, megbízható társ, akire mindig mindenben számíthat. Csak teszi a dolgát szinte némán. Jelenlétéről csak azért tudunk, mert jó szolgálatot tesz. Nevezzük meg a Cooler Master Silencio család legújabb tagját, a 452-őt. Igen, ő az.
 
Nem foglal helyet, kevéssel beéri, és némán teszi amit tennie kell. A Silencio 452 a legjobb minőségű hangelnyelő rendszert kapta. A belső hangelnyelő borítás jelentősen csüökkenti a beépített hardverek zaját. A ház szilárdságáról egy merev acélváz gondoskodik. A külseje nem hivalkodó, egyszerű, mégis magával ragadja a tekintetet.
 
A kellemes külső mögött azonban egy erőteljes belső bújik meg. Helytakarékos, mégis tágas. 6x3,5", 2x2.5"-es meghajtót, és a felsőkategóriás grafikus kártyákat is támogatja (386mm hosszig). Az előlapon két USB 3.0-ás csatlakozó, és egy SD kártya olvasó is helyet kapott. A belső szellőzésről egy jól átgondolt légáramlási rendszer gondoskodik, így bizosak lehetünk abban, hogy beépített hardverek biztonságban lesznek. Természetesen támogatja a folyadékhűtéses rendszerek beépítését is, előre akár 240mm-es radiátor is beépíthető, hátra pedig egy 120mm-es.
 
Aki tehát egy csendes, kellemes megjelenésű és költséghatékony társra vágyik, annak a Silencio 452 a megoldás.
 
 
 
A vizeknek új istene van - Nepton
 
A Rómia mitológiában Neptunus a vizek és tengerek istene. Mostantól a folyadékhűtéseknek is van istene, akit Neptonnak hívnak. Mit vár egy földi halandó egy istentől? Egy isten legyen erős, megbízható, és halhatatlan.
 
Nos a Nepton 140XL és 280L valami hasonlót ígér. Mindkettő a kompakt folyadékhűtések családjába tartozik, így nem igényel karbantartást és gondozást. A Neptonok pumpája egyedi, Cooler Master fejlesztés, és mint ilyen, természetesen a legjobb minőséget képviseli. Alapból JetFlo 140mm-es ventilátorokat kapunk a készletekhez, amelyek már bizonyítottak, kitűnően és kiváló hatásfokkal végzik a dolgukat. A Neptonok tiszta réz magja garantálja a legjobb hőelvezetést, amely akár 300W-is lehet. A Nepton folyadékhűtések speciális csövezésének köszönhetően az áramlás könnyebb és gyorsabb, így a hőelvezetés is jobb. Mindezek mellett a beszerelést is megkönnyítettük, hiszen nem igényel semmilyen szerszámot. Speciális csavarok és keret tartozik hozzá, így a felszerelés is pillanatok alatt megoldható.
 
A Neptonok a nagy teljesítménynek köszönhetően tuning célokra is alkalmas lehet.