PostaPont 

 

A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehetsz igénybe. Válaszd a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy a több száz Csomagautomata egyikébe!

Rendelésed leadhatod telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is. Ezek listája IDE kattintva megtekinthető.

Díjszabás

A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 2200 Ft.

Miért érdemes Csomagautomatába rendelni?

Mert a Posta automatái a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. ITT megnézheted, hogy számodra melyik esik útba. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz. A rendelésed bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted. Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményed 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagod egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár: 50x35x31cm

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod csomagod. ITT megnézheted, hogy neked melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy szeretnéd. Csomagod az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszed át, amikor akarod. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm

Miért érdemes postára rendelni?

Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik! Csomagod az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszed át, amikor akarod. A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyed intézésével. Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérni a csomag átvételére.

A küldemények maximális tömege 30 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm