search
cart
gridTermékkategóriák

PostaPont 

 

A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehetsz igénybe. Válaszd a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy a több száz Csomagautomata egyikébe!

Rendelésed leadhatod telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is. Ezek listája IDE kattintva megtekinthető.

 

Miért érdemes Csomagautomatába rendelni?

Mert a Posta automatái a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. ITT megnézheted, hogy számodra melyik esik útba. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz. A rendelésed bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted. Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményed 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagod egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár: 50x35x31cm

A posta csomagautomatában történő átvétel díja bruttó 1150 Ft, utánvét költsége 300 Ft.

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod csomagod. ITT megnézheted, hogy neked melyik esik útba. SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy szeretnéd. Csomagod az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszed át, amikor akarod. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 1000 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 1800 mm

A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 1700 Ft, utánvét költsége 300 Ft.

Miért érdemes postára rendelni?

Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik! Csomagod az 5 munkanapos őrzési időn belül akkor veszed át, amikor akarod. A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyed intézésével. Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérni a csomag átvételére.

A küldemények maximális tömege 30 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 1000 mm, terjedelmes csomag esetén max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 1800 mm, terjedelmes csomag esetén max. 3000 mm

A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 1700 Ft, terjedelmes csomag esetén 4000 Ft. Utánvét költsége 300 Ft.

MPL házhozszállítás

Kényelmes és egyszerű csomagátvétel. Fizethetsz bankkártyával vagy készpénzzel. A kézbesítést kérheted a lakcímedre, vagy akár a munkahelyedre. Kétszeri kézbesítési kísérlet. Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéreől, vagy kérheted a küldeményed postai szolgáltatóhelyen történő átvételét is.

A küldemények maximális tömege 40 kg.
Mérethatár:
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 1000 mm, terjedelmes csomag esetén max. 2400 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 1800 mm, terjedelmes csomag esetén max. 3000 mm

Az MPL házhozszállítás díja bruttó 1700 Ft, terjedelmes csomag esetén 4000 Ft. Utánvét költsége 300 Ft.

Az utánvét értékhatára MPL szállítások választásakor bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válaszd az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!