search
cart
gridTermékkategóriák
 Forgalmazott termékek: GFI FAXmaker, GFI MailSecurity, GFI MailEssentials, ...

GFI olyan szoftverfejlesztő, aki a hálózati biztonság, és az üzenetközvetítő szükségletek terén nyújt kiemelkedő megoldást. Díjazott technológiával képes arra, hogy kielégítse az üzleti folytonosságnak és termelékenységnek igényeit. Leginkább az elektronikus faxolás területén vált ismertté.
 
 Forgalmazott termékek: Alaplap, videokártya, számítógépház, egér
 
Mindig is a megbízható gyártók közé tartozott, amely mögött teljesítmény is van, ezzel válva a világ egyik legismertebb számítástechnikai cégévé, amely több mint 20 éve egy alaplap-technológia kutató laboratóriumként kezdte meg működését néhány lelkes fiatal mérnök közreműködésével.
 
 Forgalmazott termékek: Szerver, notebook, asztali számítógép, munkaállomás, nyomtató, multifunkciós berendezés

A HP a világ egyik legnyagyobb számítástechnikai gyártója, terékportfóliója gyakorlatilag a teljes informatikai piacot lefedi a tintasugaras nyomtatótól a blade szerverig, az otthoni felhasználástól a több ezer gépes nagyvállalati környezetig.
 
 Forgalmazott termékek: Processzor, alaplap

Az 1968-ban alakuló cég a világ legnagyobb processzorgyártójaként van számon tartva, amit a 78%-os piaci részesedés nagyon jól tükröz. Termékeik teljesítménye és megbízhatósága egyaránt kitűnő.
 
 Forgalmazott termékek: Memória

A legközkedveltebb memória a magyar piacon, hisz a jó árhoz kitűnő minőség párosul. Nem véletlen, hogy minden Kingmax memóriára 5 év garanciát vállal a gyártó.
 
 Forgalmazott termékek: számítógép, notebook, monitor

Az 1984-ben Kínában alakult Lenovo, miután 2005-ben megvásárolta az IBM-től annak PC üzletágát, a világ egyik legnagyobb informatikai cégévé vált. Leginkább asztali számítógépek, munkaállomások, notebookok gyártásával és értékesítésével foglalkoznak.
 
 Forgalmazott termékek: DVDíró, monitor

Jól ismert név mind az elektronikában mind a számítástechnikában a majd ötven éve jelenlevő cég, mely GoldStar néven kezdte pályafutását.
 
 Forgalmazott termékek: Hangfal, billentyűzet, egér, webkamera, gamepad

A PC kellékek és kiegészítők éllovasa. A svájci cég leteszi minőségi védjegyét termékeire, legyen az egyszerűbb vagy komolyabb eszköz. Választhatunk a jó és a még jobb között.
 
 A Microsoft Corporation a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, és az Office termékcsalád mely szinte mindenhol megtalálható a számítógépek piacán.
 
 Forgalmazott termékek: MoBiMouse Plus, MoBiCAT, MoBiDic, MorphoWord

A MorphoLogicot 1991-ben Budapesten négy magánember alapította a számítógépes nyelvészet kutatására, fejlesztésére és alkalmazására. A cég célja már a kezdetektől az volt, hogy összehangolja a természetes nyelvek gépi feldolgozásának kutatását és a gyakorlati fejlesztéseket. Rendkívül sikeres termékük a MoBiMouse rendszer, amit több elnyert innovációs díj is igazol.

Az utóbbi időben a MorphoLogic a hazai piacon az angol szövegek jobb megértését és létrehozását célozza meg a MoBiMouse Plus programrendszerben működő újabb általános és szakszótáraival, valamint a mondatokat fordító MoBiCAT és a szöveget is fordító MorphoWord programjaival. A nyelvhelyességi programcsaládja, a Helyesek újabb változataival is segíti a felhasználókat.
 
 Forgalmazott termékek: Alaplap, videokártya, bluetooth, kártyaolvasó, notebook
 
A dizájn és teljesítmény tekintetében jeleskedő cég sokrétű termékeivel láttatja meg magát a számítástechnikai iparágban már több mint húsz éve.
 
 
< Előző oldal                                                                                                                Következő oldal >