search
cart
gridTermékkategóriák
 Forgalmazott termékek: Számítógép tápegység
 
A Chieftec a számítógépházak, tápegységek gyártásának és exportjának elismert és professzionális vezető szereplője, aki garantálja, és biztosítja a felhasználónak a legjobb minőséget a dinamikusan váltózó piaci igényeknek megfelelően. Minőségi tápegység és számítógépház kínálatunknak jelentős részét teszi ki, melyet minden felhasználói körben elégedettséggel használnak.
 
 Forgalmazott termékek: Ethernet switch, router, tűzfal
 
A Cisco Systems a hálózati aktív eszköz piac vezetőjeként és innovatív megoldásaival vezeti az olyan új technológiai területeket, mint többek között az IP Telefónia és a Content Networking. Az integrált hálózatbiztonsági eszközein és innovatív szoftver megoldásain alapuló “Self Defending Network” koncepciója vezető szerepet biztosít a Cisco számára a hálózati biztonsági szegmensben. Eszközei a legkisebb hálózatoktól a legnagyobbakig teljes körű megoldást biztosítanak szinte bármilyen hálózat számára.
 
 Forgalmazott termékek: Számítógép tápegység

A professzionális hűtő megoldásairól ismert CoolerMaster termékcsaládjában megtalálhatóak a házhűtőktől a processzorhűtőkig szinte minden, de egyedi kivitelezésű számítógépházaik, tápjaik is egyre több lehetőséget kínálnak a felhasználók számára. Mi elsősorban az általunk is forgalmazott külső rack-jeit, illetve számítógépházait ajánljuk az otthoni felhasználóknak.
 
 Forgalmazott termékek: Hálózati eszközök

A biztonságos vezeték nélküli hálózatok, switchek, routerek és modemek tervezése, fejlesztése és gyártása egy az egész világot átfogó globális tevékenység és feladatmegosztás eredménye.
 
A D-Link a hálózati eszközök egyik meghatározó gyártója, mely 2002 óta Magyarországi képviselettel is rendelkezik. A kiváló gyártás, innováció és a minőség melletti elkötelezettség teszi képessé a D-link-et arra, hogy a legújabb generációs termékeket kiváló teljesítménnyel gyártsa. A D-Link stratégiai fontosságú pontokra helyezte gyártását a teljesítmény optimalizálása érdekében. A D-Link világszerte 5 gyáregységgel és 3000 dolgozóval rendelkezik.
 
A D-Link Magyarország ma 5 disztribútoron és mintegy 2000 kisebb-nagyobb partneren keresztül az ország minden pontjára eljut, nyolcfős támogató irodája pedig a legkisebb termékek beüzemelésétől a legnagyobb rendszerek összeállításáig minden kérdésre válaszol.
 
 Forgalmazott termékek: Kártyanyomtatók
 
Az 1969-ben alapított társaság 2 000 főt meghaladó alkalmazottal dolgozik, 300-nál több mérnök szorgoskodik a fejlesztéseken és az innovációk bevezetésén.
A világ 34 telephelyén, 150 országot átfogó értékesítési és szolgáltatási hálózat gondoskodik az ügyfelekről.
Az Entrust® mobil-, felhő- és hagyományos domainkörnyezetben is biztonságos azonosító infrastruktúrát teremtő, szoftverhitelesítő platform.
A Datacard® különféle okmányok – útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély – és bankkártyák előállítása mellett ügyfél- és dolgozói azonosító kártyák kibocsátásához is kínál kártyanyomtatókat.
A két márkanév, az Entrust Datacard® erőssége a mobilfizetések, az e-kereskedelem és a digitális azonosítás biztonságos megvalósításában egyesül.
 
 Forgalmazott termékek: Monitor, PC, Notebook

A személyi számítógépek összeállításában, eladásában a Dell évek óta vezető szerepet tölt be a számítógéppiacon. Termékpalettája kiterjed a munkaállomásokra, hordozható számítógépekre, monitorokra, kézi számítógépekre, kivetítőkre, nyomtatókra, hálózati eszközökre.
 
Produktumai megtalálhatóak az otthoni felhasználóknál, és a vállalati szférában egyaránt.
 
 DrayTek
 
 Forgalmazott termékek: Hálózati eszközök

A több mint 20 év tapasztalatával rendelkező taiwani cég komoly hálózati tapasztalatokkal rendelkezik. A hálózati kártyától kezdve a vezeték nélküli routerig minden megtalálható termékpalettáján, ami egy hálózat kiépítéséhez kell.
 
 Forgalmazott termékek: NOD32, NOD32 for Email Servers, NOD32 for File Servers

Egy adott szervezet méretére, vagy arra való tekintet nélkül, hogy mennyit tudnak, a vírusokról vagy a spywarekről ESET-nek van egy megoldása. A termékeik rendszererőforrásokból annyira keveset használnak fel hogy, szinte megfeledkezhetünk róla, hogy ott vannak.
 
 Forgalmazott termékek: kártyanyomtatók, kártyanyomtató kiegészítők, kellékanyagok
 
A 15 éves kártyanyomtató-gyártó cég saját tervezésű eszközöket kínál a legkülönfélébb szakterületek helyszíni kártyakibocsátásához. A grafikus, mágneses és elektronikus kártyamegszemélyesítésre alkalmas megoldások lefedik az összes igényt, számos közlekedési bérlet, diákkártya, hűség- vagy vásárlói kártya, belépőkártya, látogatói kártya, klubkártya készül naponta az Evolis felhasználóinak készülékein.
A 260 fős cég 400 forgalmazóval rendelkezik világszerte, exporttevékenységének listáján 125 célország szerepel.
A céggel alapítása óta állunk kapcsolatban. ISO 9001 tanúsítványa jól tükröződik termékeinek, szolgáltatásainak minőségén.
Az Evolis ISO 9001 tanúsított cég.
 
 Forgalmazott termékek: számítógép, notebook, tablet PC, PDA, monitor, szerver, adattároló eszköz, adatarchiváló eszköz

A Fujitsu Technology Solutions egyik legfontosabb szereplője az európai IT piacnak. Termék és szolgáltatás kínálatuk igen széles körű, megoldásokat ajánlanak az otthoni felhasználású számítógépekre és mobil eszközökre ugyanúgy, mint a nagyteljesítményű grafikus munkaállomásokra, ipari szabvány szerverekre és dinamikus adatközpontokra. Fontos megemlítenünk, hogy termékeik legnagyobb részét Európában (leginkább Németországban) állítják elő, a környezetvédelmi előírások maximális betartása mellett.
 
 
< Előző oldal                                                                                                                        Következő oldal >