search
cart
gridTermékkategóriák
 Forgalmazott termékek: Memória, Pen Drive, Flash kártya
 
Az A-Data Technology Co. vállalatot 2001 májusában alapította Mr. Simon Chen, a jelenlegi elnök-vezérigazgató. Az A-Data a gyors növekedésének köszönhetően a világ legnagyobb memória és flash termékeket gyártó vállalatai közé emelkedett. Kezdetben a DRAM modulok, mint fő termékvonal tekintetében az A-Data célja “A világ vezető memória-termék márkája” cím elérése volt. Később, a piaci igényeknek megfelelően az A-Data kiterjesztette termék-portfólióját a flash és multimédia termékekre is. A DRAM és flash memória piac erős növekedését kiaknázva, az A-Data a DRAMeXchange 2006 és az iSuppli 2006 beszámolói alapján a világ második legnagyobb DRAM modul és negyedik legnagyobb flash disk előállítója.
 
 Forgalmazott termékek: Pozicionálók
 
Az A4 Tech a számítástechnikai kiegészítők világméretű szállítója. Filozófiája, hogy a globális piacon történő jelenlét az optimális módja a fogyasztói igények teljes körű kielégítésének.
 
 Forgalmazott termékek: Processzor, videokártya Évek óta az egyetlen potencionális riválisa az Intelnek, aki próbál lépést tartani, melynek eredményeképpen az ATI Technologies felvásárlásával a videokártya-piacra is erőteljesen beléptek.
 
 Forgalmazott termékek: túlfeszültség védők, szünetmentes tápegységek
 
A folyamatos rendelkezésre állást megkövetelő mai világban, ahol a vállalatok nem állhatnak le, és ahol egy leállásnak súlyos anyagi vonzata van, az American Power Conversion (APC) védelmet biztosít a leállások, az adatvesztés és a hardvermeghibásodások legfőbb okozói, az áramellátási problémák és a magas hőmérséklet ellen. A hálózatkritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) alapú megoldások vezető gyártója, az APC új mércét állít fel a minőség, az innováció és a támogatás terén. Átfogó, otthoni és vállalati környezetekben egyaránt alkalmazható megoldásai azok méretétől függetlenül egyaránt javítják az érzékeny elektronikus, hálózati, kommunikációs és ipari készülékek kezelhetőségét, rendelkezésre állását és teljesítményét. A West Kingston-i központból irányított APC az egész világon jelen van értékesítési irodákkal, és három kontinensen üzemeltet gyárakat. Az APC munkatársainak célja, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. Jelenleg a vállalat négy kulcsfontosságú alkalmazási területre összpontosít: otthoni és kisméretű irodák, üzleti hálózatok, adatközpontok és létesítmények, illetve hozzáférési szolgáltatók. A kiváló minőségéről, szervizéről és támogatási szolgáltatásairól, illetve innovációjáról híres APC minden bizonnyal a legtöbb elismeréssel dicsekedhet az iparágban. De ezzel nem elégszünk meg, és szorgalmasan dolgozunk a vállalat küldetésének megvalósításán: azon, hogy biztosítsuk ügyfeleink elégedettségét azáltal, hogy a valós problémákra rövid időn belül innovatív megoldásokat dolgozunk ki és szállítunk le, és ezzel javítjuk az információk és a kommunikációs rendszerek felügyeletét, rendelkezésre állását és teljesítményét. Az APC-megoldásválasztó segít önnek abban, hogy a helyes APC-megoldást választhassa.
 
Kattintson az alábbi linkek valamelyikére:
 
UPS-választás
 
Frissítésválasztás
 
Kábelválasztás
 
Túlfeszültségvédő-választás
 
Hordozható számítógép akkumulátor segédlet
 
 Forgalmazott termékek: Alaplap
 
Mindig is a költségkímélőbb megoldások közé tartozott a 2002-ben alapított Asrock, mely a kreativitást, figyelmességet, költséghatékonyságot tűzte ki célul.
 
 Forgalmazott termékek: Alaplap, DVDíró, Router, Videokártya, Monitor, Notebook
 
Az ASUS, mely a világ egyik legjobb kutatási-fejlesztési gárdájával rendelkező, technológiai beállítottságú cége, első osztályú minőségéről és újító technológiáiról ismert. Az ASUS teljeskörű termékskálával vesz részt a számítástechnika területén.
 
Forgalmazott termékek: CPU (KVM) switch
 
 Az ATEN a haladó csatlakoztatási megoldások gyártója és forgalmazója. A jelenlegi termékskála több száz csatlakoztatási terméket foglal magába, a kis USB elosztóktól egészen azokig az erős KVM kapcsolókig, melyek több ezer számítógép menedzselésére képesek. Az ATEN ügyfeleinek sorában világszerte működő vállalatok, közép- és kisvállalkozások, de ambíciós magánfelhasználók is megtalálhatók.
 
 Forgalmazott termékek: Szerver távmenedzsment megoldások, KVM switch
 
Az Avocent® a világ két legnagyobb KVM (billentyűzet, egér és monitor) switch gyártójának egyesülésével: az Apex és a Cybex Computer Products Corporation fúziójának eredményeképpen alakult meg 2000-ben.Az Avocent® páratlan szoftver- , hardver- és beágyazott technológiájának integrációja biztosítja az IT infrastruktúra gyors és hatékony menedzsmentjét egyetlen interfészből. Az Avocent eszközök használatával bármely rendszerhibát megoldhatjuk bármikor, bárhonnan, a hálózati eszköz vagy szerver fizikai helyétől függetlenül.
A Rufusz Computer az Avocent termékek hivatalos viszonteladója!
 
 
Következő oldal >