Házhozszállítás
 

 

Tisztelt Vásárlóink!
 
Cégünk egész Magyarország területén vállalja az árlistánkban szereplő, raktáron lévő termékek házhozszállítását, a rendelés leadásától számított 24-48 órán belül. A kiszállításra való igényét kérjük jelezze a megrendelés leadásakor.
 
Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli házhozszállítást vállalunk (a határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik.
 
A készletkiíársban azt jelezzük, hány napon belül érkezik meg a termék raktárunkba rendeléstől számítva! A kiszállítás további időt vesz igénybe a kiválasztott szállítási módtól függően!
 
A kiszállításban partnerünk a GLS futárszolgálat.
 
A megrendelt árut webshopunkban történő vásárláskor bankkártyával azonnal, átvételkor készpénzben (utánvétel) vagy előre utalással tudja kifizetni.
 
Amennyiben webshopos rendelés esetén a személyes átvételt választja, a megrendelt áru szaküzletünkben vehető át! Ez természetesen érvényes a telefonon, faxon vagy e-mailben ladott rendelésekre is.
 
A GLS küldemények maximális tömege 40 kg.
GLS mérethatár: körméret maxium 3 méter (2 x a két rövidebb oldal, 1 x a leghosszabb oldal); leghosszabb oldal max. 2 méter.
 
 
 
Díjszabás
 
Házhozszállítás Budapesten és vidéken futárszolgálattal 
 
Az ország egész területén a kiszállítás költsége bruttó 1800 Ft.
 
Amennyiben a rendelés összege meghaladja a bruttó 250 000 Ft-ot, a kiszállítás INGYENES! Egyes akciós termékeknél, ettől alacsonyabb ár esetén is előfordulhat ingyenes kiszállítás, ezt a termék oldalán feltüntetjük.
 
A fenti kiszállítási díjak bankkártyás vásárlás, utánvétel és utalással történő fizetés esetén egyaránt érvényesek!
 

FONTOS! A kiszállítással (GLS futár) kért rendelések esetében az utánvét értékhatára bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válassza az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!

 

GLS csomagpont/csomagautomata
 
Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?

Ha már másnap szeretné átvenni a megrendelt árut,
Ha napközben ritkán van otthon, és ezért nem tud a futárra várni,
Ha saját időbeosztás szerint szeretné az ügyeit intézni,
Ha szívesen kihasználná az egyes üzletek hosszú nyitva tartási idejét,
Ha gyakran van úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.
Csomagját gyorsan és egyszerűen átveheti az Ön által kért GLS CsomagPonton. Akadályoztatása esetén az Ön meghatalmazottja csomagszámmal és érvényes személyi okmánnyal átveheti csomagját.

Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld Önnek, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheti. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehet a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Díjszabás
 
A GLS csomagponton, csomagautomatában történő átvétel díja bruttó 1300 Ft.

További információkért a Pick Pack pontos átvétellel kapcsolatosan kattintson IDE.

 

Pick Pack Pont

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
 
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
 
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Díjszabás
 
A Pick Pack Pont-on történő átvétel díja bruttó 1250 Ft.
 
További információkért a Pick Pack pontos átvétellel kapcsolatosan kattintson IDE.

 

PostaPont

A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehet igénybe. Válassza a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe!
 
Rendelését leadhatja telefonon, faxon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is.
 
A PostaPonton történő átvétel díja bruttó 2200 Ft.
 
További információkért a PostaPontos átvétellel kapcsolatosan kattintson IDE.