search
cart
gridTermékkategóriák

Házhozszállítás

 
Cégünk egész Magyarország területén vállalja az árlistánkban szereplő, raktáron lévő termékek házhozszállítását, a rendelés leadásától számított 24-48 órán belül. A kiszállításra való igényed kérjük, jelezd a megrendelés leadásakor.
 
Rendelésed leadhatod telefonon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli házhozszállítást vállalunk (a határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik.
 
A készletkiíársban azt jelezzük, hány napon belül érkezik meg a termék raktárunkba rendeléstől számítva! A kiszállítás további időt vesz igénybe a kiválasztott szállítási módtól függően!
 
A kiszállításban partnerünk a GLS és az MPL futárszolgálat.
 
A megrendelt árut webshopunkban történő vásárláskor bankkártyával azonnal, átvételkor készpénzben (utánvétel) vagy előre utalással tudod kifizetni.
 
Amennyiben webshopos rendelés esetén a személyes átvételt választod, a megrendelt áru szaküzletünkben vehető át! Ez természetesen érvényes a telefonon, faxon vagy e-mailben ladott rendelésekre is.
 
A GLS és MPL házhozszállított küldemények maximális tömege 40 kg.
GLS mérethatár: körméret maxium 3 méter (2 x a két rövidebb oldal, 1 x a leghosszabb oldal); leghosszabb oldal max. 2 méter.
MPL mérethatár: legkisebb méret: 120 x 175 mm; Hosszúság max. 1000 mm; Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 1800 mm
MPL terjedelmes csomag mérethatár: hosszúság max. 2400 mm; Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm
 
 
GLS csomagpont/csomagautomata
 
Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?

Ha már másnap szeretnéd átvenni a megrendelt árut,
Ha napközben ritkán vagy otthon, és ezért nem tudsz a futárra várni,
Ha saját időbeosztás szerint szeretnéd az ügyeid intézni,
Ha szívesen kihasználnád az egyes üzletek hosszú nyitvatartási idejét,
Ha gyakran vagy úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.
Csomagod gyorsan és egyszerűen átveheted az általad kért GLS CsomagPonton. Akadályoztatásod esetén a meghatalmazottad csomagszámmal és érvényes személyi okmánnyal átveheti a csomagod.

Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld neked, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheted. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznod kell az átvételnél. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehetsz a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

További informáicókért a GLS csomagpont/csomagautomata átvétellel kapcsolatosan kattints IDE.

 
PostaPont, Posta csomagautomata
 
A PostaPont hálózattal egy új, kényelmes, országszerte több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módot vehetsz igénybe. Válaszd a PostaPontok egyikét, és rendelj webshopból a több mint 2600 posta, a 125 MOL kút, a 265 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe! 
 
Rendelésed leadhatod telefonon, e-mailben, vagy a webáruházunkban. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelésekre egy munkanapon belüli kiszállítást vállalunk (határidő a raktáron lévő termékekre vonatkozik). A 12 óra után leadott rendelések csak a következő munkanapon, valamint a hét utolsó munkanapján leadott rendelések a következő hét első munkanapján kerülnek feldolgozásra, így a kiszállítási idő innentől számítódik. Meghatározott PostaPontokonra a péntek 12 óráig feladott rendelés megérkezik szombatra, lehetőség van a szombati átvételre is.
 
További információkért a PostaPontos átvétellel kapcsolatosan kattints IDE.
 
 
Díjszabás
 
  • GLS házhozszállítás: 1800 Ft
  • GLS csomagpont/csomagautomata: 1150 Ft
  • MPL házhozszállítás, vagy PostaPont: 1700 Ft
  • MPL csomagautomata: 1150 Ft
  • MPL terjedelmes házhozszállítás, vagy Postára rendelt terjedelmes csomag: 4000 Ft
 
Az utánvét kezelési költsége bruttó 300 Ft. Az utánvét értékhatára GLS és MPL szállítások választásakor bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válaszd az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!
 
Amennyiben a rendelés összege meghaladja a bruttó 250 000 Ft-ot, a kiszállítás INGYENES! Egyes akciós termékeknél, ettől alacsonyabb ár esetén is előfordulhat ingyenes kiszállítás, ezt a termék oldalán feltüntetjük.
 
A fenti kiszállítási díjak bankkártyás vásárlás, utánvétel és utalással történő fizetés esetén egyaránt érvényesek!