search
cart
gridTermékkategóriák
Pick Pack Pont
 
 
 
Mi az a Pick Pack Pont?
 
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot.
 
A Pick Pack Pont-ok olyan  és  hírlapüzletek, valamint  és  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
 
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy számodra ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
 
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor SMS-ben értesítést kapsz, melyet követően csomagod azonnal átveheted.
 
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 - 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig tart.
 
Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.
 
Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.
 
Díjszabás
 
A Pick Pack Pont-on történő átvétel díja bruttó 1250 Ft.
 
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
 
Abban az esetben, ha számodra a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.
 
Pick Pack Pontra kérhető csomag mérethatárai: max. 60 x 60 x 60 xm és maximálisan 20 kg. súlyú csomag!!
 
FONTOS! A Pick Pack Pontra kért rendelések esetében az utánvét értékhatára bruttó 190 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válaszd az előre utalás, vagy bankkártya fizetési opciót!
 
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
 
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található, letölthető boltlistánkból tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)
 
Hogyan kérhetem a Pick Pack Ponton történő, személyes átvételt?
 
A személyes átvétel kiválasztása a megrendelés 2. lépésében, az adatok megadásakor a történik. Először bekattintod a "Pick Pack Pontos átvétel" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát. A munkanapokon megrendelt termékeket Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg vidéki szállítás esetén 4-5 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont -on.
 
Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját:

 
Az átvételi pontok listájáért kattints IDE.