search
cart
gridTermékkategóriák

Szaküzlet nyitvatartás

A 104/2021.(III.5.) Korm. rendelet A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról alapján szaküzletünk 2021.03.08-tól a következő szabályok szerint működik:

Bercsényi utcai szaküzletünkben nyitvatartási időben (a rendelet 3. pont, 4§ c) pontja alapján azokat az ügyfeleinket tudjuk - a járványügyi védekezés távolságtartási és maszkviselési szabályainak maradéktalan betartása mellett - személyesen fogadni és kiszolgálni, akik munkavégzésük, hivatásbeli kötelezettségük és tevékenységük ellátásához szükséges alkatrészeket, anyagokat, eszközöket szeretnének vásárolni (például nyomtatók, szkennerek, tonerek, tintapatronok, számítógép, annak kiegészítői és alkatrészei, tisztítószerek és más, a fenti célokhoz rendelt, itt fel nem sorolt termékek).

Szaküzletünkben kizárólag a fentiekben meghatározott áru átvétele céljából, ezen termék(ek) átvételének ideje alatt tartózkodhat vásárló. Személyesen rendelést felvenni nem tudunk. Kérjük, rendelését webáruházunkon keresztül online adja fel! Ha az ügyféltérbe lépve azt látja, hogy ügyfélszolgálati munkatársaink foglaltak, kérjük, fáradjon ki, és az ajtó előtt várja meg, amíg az előző ügyfél kijön és jelzi, hogy Ön bemehet!

Lehetőség szerint válassza a készpénz használatot nem igénylő fizetési módokat: online bankkártyás fizetés, előre átutalás, bankkártyás fizetés átvételkor.

Háztartási- és szórakoztató elektronikai eszközöket és más, a rendeletben kivételként megjelölttől eltérő termékeinket a korlátozás ideje alatt kizárólag webáruházunkban online lehet megrendelni, és a négy kiszállítási mód (GLS házhozszállítás, Pick Pack Pont, Postán maradó, PostaPont) egyikének igénybevételével lehet átvenni.

Jótállás, garancia

A 104/2021.(III.5.) Korm. rendelet A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról alapján 2021.03.08-tól, hétfőtől az informatikai, a kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás", kivételként működhet.

Tehát ha ilyen terméke romlott el és csak személyesen tudja azt hozzánk behozni, megteheti, de ha lehet, küldje el valamilyen futárszolgálattal.

14 napos elállás

14 napos elállás esetén jelenleg KIZÁRÓLAG a Budafoki út 59. szám alatti szervizünkben tudja személyesen leadni a terméket. A szigorítás ideje alatt mindazonáltal arra kérjük, lehetőség szerint valamilyen futárszolgálattal küldje vissza a rendelt árut!

 

Mindig tartsa be az ideiglenes védelmi intézkedések általános szabályait:

Az ideiglenes védelmi intézkedések általános szabályai:

  1. Közterületen, illetve nyilvános helyen mindenki köteles más emberrel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legszűkebb személyi körre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani.
  2. A települések belterületén, az utcán és a közterületen – az e rendelet szerinti kivétellel – mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.
  3. A 2. bekezdés alól kivételt képez a) a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint b) az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy.