search
cart
gridTermékkategóriák

GLS CsomagPont/CsomagAutomata

Vedd át csomagod a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPonton vagy CsomagAutomatában! Jelenleg több, mint 1000 GLS CsomagPont és mintegy 1500 GLS Automata áll rendelkezésre, ahol mindenki kényelmesen, a saját időbeosztásához igazítva adhatja fel és veheti át a csomagját. Az átadópontok száma folyamatosan bővül!
 
Díjszabás
 
A GLS csomagponton, csomagautomatában történő átvétel díja bruttó 1150 Ft, utánvét költsége 300 Ft.
Az utánvét értékhatára bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válaszd az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!

Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?

  • Ha már másnap szeretnéd átvenni a megrendelt árut.
  • Ha napközben ritkán vagy otthon, és ezért nem tudsz a futárra várni.
  • Ha saját időbeosztás szerint szeretnéd az ügyeid intézni.
  • Ha szívesen kihasználnád az egyes üzletek hosszú nyitva tartási idejét.
  • Ha gyakran vagy úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.

Csomagod gyorsan és egyszerűen átveheted az általad választott GLS CsomagPonton. Akadályoztatásod esetén a meghatalmazottad csomagszámmal és érvényes személyi okmánnyal átveheti csomagod.

Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld neked, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheted. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehetsz a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag. GLS CsomagAutomata esetén a nyitvartási idő sem lehet akadály, mivel a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetők. IDE kattintva megnézheted, hogy melyik esik útba.

Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz. A rendelésed bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.

Mérethatárok

Csomagpont esetén:

A küldemények maximális tömege 40 kg.

A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. Körméret = 2x magasság +2x szélesség + 1x hosszúság.

Maximum 2 méter hosszú áru adható fel.

Hosszúság: min. 10 cm – max. 200 cm
Magasság: min. 15 cm – max. 60 cm
Szélesség: min. 5 cm – max. 80 cm

Csomagautomata esetén:

A küldemények maximális tömege 40 kg.

A csomag maximális mérete 51x42x39 cm