search
cart
gridTermékkategóriák

GLS CsomagPont/CsomagAutomata

Vedd át csomagod a hozzád legközelebb eső GLS CsomagPonton vagy CsomagAutomatában! Jelenleg több, mint 1000 GLS CsomagPont és mintegy 1500 GLS Automata áll rendelkezésre, ahol mindenki kényelmesen, a saját időbeosztásához igazítva adhatja fel és veheti át a csomagját. Az átadópontok száma folyamatosan bővül!
 
Díjszabás
 
A GLS csomagponton, csomagautomatában történő átvétel díja bruttó 1300 Ft.
Az utánvét értékhatára bruttó 500 000 Ft. Ennél nagyobb értékű rendelések esetén kérjük, válaszd az előre utalás, vagy a bankkártya fizetési opciót!

Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?

  • Ha már másnap szeretnéd átvenni a megrendelt árut.
  • Ha napközben ritkán vagy otthon, és ezért nem tudsz a futárra várni.
  • Ha saját időbeosztás szerint szeretnéd az ügyeid intézni.
  • Ha szívesen kihasználnád az egyes üzletek hosszú nyitva tartási idejét.
  • Ha gyakran vagy úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.

Csomagod gyorsan és egyszerűen átveheted az általad választott GLS CsomagPonton. Akadályoztatásod esetén a meghatalmazottad csomagszámmal és érvényes személyi okmánnyal átveheti csomagod.

Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld neked, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheted. Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehetsz a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitvatartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag. GLS CsomagAutomata esetén a nyitvartási idő sem lehet akadály, mivel a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetők. IDE kattintva megnézheted, hogy melyik esik útba.

Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz. A rendelésed bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.

Mérethatárok

Csomagpont esetén:

A küldemények maximális tömege 40 kg.

A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. Körméret = 2x magasság +2x szélesség + 1x hosszúság.

Maximum 2 méter hosszú áru adható fel.

Hosszúság: min. 10 cm – max. 200 cm
Magasság: min. 15 cm – max. 60 cm
Szélesség: min. 5 cm – max. 80 cm

Csomagautomata esetén:

A küldemények maximális tömege 40 kg.

A csomag maximális mérete 51x42x39 cm