search
cart
gridTermékkategóriák
 Forgalmazott termékek: Projektor, monitor

Az 1899 július 17-én alapított NEC, tokiói székhelyű japán vállalat Magyarországon leginkább kiemelkedő minőségű vizuális technológiájáról ismert (monitorok, TV-k, projektorok), de nem kevésbé jelentősek egyéb informatikai eszközei sem (PC, notebook, különböző kommunikációs eszközök, stb.).
 
 Forgalmazott termékek: Hűtő ventilátor

Az Osztrák Noctua cég processzor és számítógépház hűtők tervezésével, gyártásával foglalkozik. Elsődleges szempont a zajszint csökkentése, illetve az univerzális felhasználhatóság. CPU hűtőik egyaránt használhatóak az AMD és az Intel által gyártott processzorok különböző foglalataihoz. A terméklistánkban megtalálható Noctua hűtőventilátorokat azok számára ajánljuk, akik csendes számítógépek kialakításán fáradoznak.
 
 Forgalmazott termékek: Víusvédelemi szoftverek, spamszűrő

A Panda Software vezető európai fejlesztője az antivírus szoftvereknek: vállalati felhasználók, kis- és középvállalkozások valamint otthoni felhasználók számára. A Panda Softaware elkötelezte magát a végfelhasználóknak nyújtott magas szintű támogatása mellett. A számítógépes hálózatok védelmét 24 órás - 365 napos szolgáltatásnak tekintik, A világ két neves szervezete: International Computer Security Association (ICSA) és Checkmark a Panda Software termékeit a világ egyik legjobb vírusvédelmi rendszerének minősítette.
 
 Forgalmazott termékek: Monitor, Merevlemez, Nyomtató, DVDíró

Az 1938-ban megalakuló koreai Samsung sokoldalúságáról híres, hisz mind az elektronika mind a számítástechnika terén széleskörű termékkínálatról tesz tanúbizonyságot, kiszolgálva ezzel a vevők mindennemű igényeit.
 
 Forgalmazott termékek: Videokártya

Az Amd Ati videokártyák gyártására és forgalmazására szakosodott Sapphire soha nem enged a minőségből annak ellenére, hogy a grafikus lapkák legteljesebb termékkínálatát nyújtja.
 
 Forgalmazott termékek: Merevlemez

A Seagate kizárólag merevlemezek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. A terméklistájukban megtalálhatóak a különböző méretű és csatolófelületű külső és belső adathordozók. A merevlemezeinek legfőbb előnye márkatársaihoz képest a megbízható csendes működés, melyet minden szegmensbe ajánlunk.
 
 Forgalmazott termékek: számítógép tápegység

A Seasonic által gyártott számítógéptápok évek óta előkelő helyet foglalnak el a hazánkban forgalmazott tápegységek között. Egyedi megoldásainak köszönhetően tápegységeiknél alacsony zajszintet és jó hatásfokot értek el (100 százalékos terhelés mellett 85%-os hatásfokkal dolgoznak), mellyel felülmúlja a konkurens gyártók termékeit.
 
 Forgalmazott termékek: Norton AntiVirus, Norton Ghost, Norton PartitionMagic, (Veritas) Backup Exec, ...
 
A Symantec világelső a szoftverek, alkalmazások és szolgáltatások terén: magánszemélyeknek, kis- és középvállalatoknak, valamint nagyvállalatoknak segít biztosítani legfontosabb erőforrásuknak, az információnak, biztonságát, rendelkezésre állását és épségét. Symantecet 1982-ben alapították számítástechnikai szakemberek. A világon ma már több mint 3500 Symantec mérnök dolgozik a kutatás és fejlesztési intézményekben azon, hogy olyan megoldásokat építsen, amelyek segítenek biztosítani a biztonságot, elérhetőséget, és az információk integritását.
 
 Forgalmazott termékek: Network Attached Storage - NAS szerverek

A 2000-ben alapított Synology egy fiatal, energikus vállalat, melynek célja nagy teljesítményű, megbízható, sokoldalú és környezetbarát Network Attached Storage (NAS) termékek fejlesztése.
 
Elkötelezettek abban, hogy felhasználóbarát megoldásokat és erős vevőszolgálatot biztosítsanak az üzleti, otthoni és egyéni felhasználók megelégedettségére.
 
 TDK
 
 Forgalmazott termékek: notebook, projektor, merevlemez
 
A neves cég 1875-ben alakult, bár a Toshiba nevet csak 1978-ban vette fel. A Toshiba vállalatcsoport sokrétű tevékenységi körébe mind a félvezető-gyártás, mind az ipari, egészségügyi berendezések kutatás-fejlesztési projektjei ugyanúgy beletartoznak, mint az informatikai eszközök és alkatrészek előállítása. A számítástechnika világában leginkább megbízható működésű notebookjairól, merevlemezeiről, projektorairól ismert.
 
 Forgalmazott termékek: OfficeScan, Client Server Messaging Suite, ScanMail for Exchange, Internet Security
 
A gyártó legfőbb erőssége az egyedülállóan széles platformlefedettség - a Trend Micro szinte minden használatban előforduló operációs rendszerre, munkaállomásra, szerverre és gateway-re megoldást kínál.
 
 VERBATIM
 
 Forgalmazott termékek: Mobile rack
 
A ViPower vezető gyártója a HDD/RAID kivehető merevlemezfiókoknak, multimédia külső fiókoknak, tároló rendszereknek, mobilfiókoknak, külső és belső tároló megoldásoknak. Világviszonylatban is vezető kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinek, illetve gyártási tapasztalatának köszönhetően a ViPower biztosította helyét a magas minőséget és hozzáadott értéket előállító gyártók között.
 
 Forgalmazott termékek: Merevlemez

A merevlemezgyártásban nagy múltra visszatekintő Western Digital által forgalmazott eszközök közül a termékpalettánkon megtalálhatóak a különféle csatolófelülettel 2,5” – 3,5” kivitelben belső és külső tárolóegységek egyaránt. Háttértárolóinál fogyasztásban és zajszint csökkentésében elért kitűnő eredményeik egyedülállóak a merevlemezpiacon.
A nevük alatt forgalmazott háttértárak kiszolgálják mind az otthoni felhasználók, mind a vállalati iparágakban felmerülő igényeket.
 
Forgalmazott termékek: Nyomtatók, szkennerek, kellékanyagok
 
A Xerox központja Norwalkban, Connecticutban található, 140 ezer alkalmazott dolgozik a vállalatnál, 180 országban. A 22 milliárd USD-t közelítő árbevételükkel világelsők az üzleti folyamatok és a dokumentumok kezelése terén. Valódi, végpontok közötti megoldásokat kínálnak, és az irodai háttér támogatásától a nyomtatott oldalakig mindenben segítik cége működését és az információk kezelését.