search
cart
gridTermékkategóriák

Hány pontot kapok a vásárlásaim után?

Hűséges vásárlóink számunkra nagyon fontosak, ezért hűségüket most forintra váltható pontokkal jutalmazzuk! Minden nálunk elköltött nettó 200 Ft után 1 pontot kapsz, amit 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudsz beváltani, így lesz olcsóbb az általad választott termék. Minden termékért pont jár! A hűségpont pontalapjába a szállítási díj is beleszámít.

Hogyan gyűjthetek hűségpontokat?

A felhasználás során a vásárolt termék(ek) vételárának 30%-áig van lehetőséged pontbeváltással fizetni. Hűségpont gyűjtésére csak regisztrált felhasználóként vagy jogosult, és a gyűjtés indítását aktiválnod kell a Hűségpont menüpont alatt. Ezután a gyűjtés teljesen automatikus, csak minden vásárlás során legyél bejelentkezve! Bejelentkezés után, a személyes menüben, a Pontjaim menüpontra kattintva láthatod, hogy mennyi levásárolható pontot gyűjtöttél már össze.

Meddig válthatom be a gyűjtött pontokat?

A hűségpont gyűjtési és beváltási határideje 2020.01.01.

Mikor kapom meg a hűségpontokat?

A pontok akkor lesznek felhasználhatók, ha a termék, amiért a pontok járnak, már számlázott és a számla értéke jóváírásra került. Lemondott, át nem vett és visszaküldött rendelésért nem jár hűségpont. A hűségpontok készpénzre nem válthatók és nem átruházhatók.

Hűségponttal fizetett vásárlás után jár e hűségpont?

Arra a vásárlásra is jár pont, melyen pontfelhasználás történt, a teljes értékre.

Kupont és hűségpontot lehet e egyszerre felhasználni?

Ha kedvezmény van egy számlán pl. kupon, arra is lehet pontfelhasználást rögzíteni, a kedvezménnyel csökkentett értékre.