search
cart
gridTermékkategóriák

Ne dobja ki, használjon REXEL „Momentum” iratmegsemmisítőt!

REXEL végfelhasználói promóció

A „Momentum” termékcsalád tökéletesen igazodik a mai felhasználó igényeihez. A hosszabb, akár 4 órás folyamatos üzemidő, elakadásmentes technológia és intuitív, érintőpaneles vezérlés hatékony munkamenetet és egyszerű használatot biztosítanak. A nagy hulladéktartály elegendő helyet kínál a konfetti és mikrokonfetti méretűre vágott papírhulladék számára és figyelmeztet telítettség esetén. Gondoskodjon a személyes adatokat tartalmazó iratok biztonságos kezeléséről REXEL „Momentum” iratmegsemmisítőkkel és vegye át ajándékát!

GARANTÁLT AJÁNDÉKUNK

A KENSINGTON „W10500” fix fókuszú, széles látószögű kamera kiváló minőségű videóval (1080p @ 30fps), több irányból rögzíthető mikrofonnal, rugalmas kamera elhelyezési lehetőséggel és alacsony fényviszonyokhoz is alkalmazkodó képalkotási megoldásokkal segíti a felhasználói élményt az online megbeszélések, online prezentációk vagy termékbemutatók során. Akár irodából dolgozik, akár otthonról, a „W10500” egyszerűen a legjobbat hozza ki Önből a Microsoft Teams, a Google Meet, a Zoom vagy más alkalmazások használata során.

A könnyen használható plug and play technológia, valamint a KENSINGTON professzionális videokonferencia termékcsalád egyéb termékei segítenek, hogy több ideje jusson a csapatmunkára az online megbeszélésekkel kapcsolatos problémamegoldások helyett.

 

A PROMÓCIÓ MENETE

  1. Vásároljon bármilyen promóciós REXEL „Momentum” iratmegsemmisítőt.
  2. Regisztráljon és töltse fel a vásárlást igazló bizonylatot ide: www.rexeleurope.com/nedobjaki
  3. Vegye át az ajándékot, a KENSINGTON „W10500” webkamerát!

A promóció vége: 2023. június 30.

További részletek: www.rexeleurope.com/nedobjaki