search
cart
gridTermékkategóriák
 
 
 
Ismerős és minden elődjénél jobb          
 
 
Ismerős felület
A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja - még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.
 
 
                  
 
Kompatibilitás
A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.
 
 
Gyors és rugalmas működés
A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak.
*Hardvertől függően.
 
 
 
Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*
A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része.
*Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 
 
 
Páratlanul személyes és természetes élmény
 
 
Cortana
A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.*
* A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.
 
 
Ujj, toll és hang*
Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet. *Hardvertől függően.
 
 
Start menü és élő csempék
Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.
 
 
Windows Hello*
Ön jól ismeri a Windowst - most már a Windows is ismeri Önt.
*A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.
 
 
 
Minden eszközön működik
 
 
OneDrive*
A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait - windowsos és más eszközökről egyaránt. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 
 
Continuum
A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.* *A működés alkalmazástól függően változó lehet.
 
 
Előtelepített alkalmazások
A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.
 
 
Játék és Xbox
A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti - közvetlenül a Windows 10-es eszközéről. *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries.
 
 
 
Nagyobb hatékonyság
 
 
Microsoft Edge
A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.
 
 
Rendszerezés*
Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel. *A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ.
 
 
Office
A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén.
 
 
Áruház és appok*
Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók. *Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
 
 
 
 
 
Frissítési Útmutató
 
Önnek két lehetősége van, hogy számítógépén Windows 10 fusson.
 
1. Új eszköz vásárlása estén:
 
Egy vadonatúj számítógép a legjobb Windowst érdemli. Ezért gyors és egyszerű lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen frissítsen a Windows 10-re.*
 
Amikor beállítja az eszközt és kapcsolódik az internethez, értesítést kap, hogy frissítés érhető el. Válassza a "Frissítés" lehetőséget a letöltés elindításához (ne aggódjon: a letöltés közben a számítógépet továbbra is használhatja).
 
Ha a letöltés befejeződött, eldöntheti, hogy azonnal, vagy később, egy alkalmasabb időpontban szeretné telepíteni a frissítést.
 
Ilyen egyszerű!
 
*Az ajánlat a megfelelő Windows 7-es és Windows 8.1-es eszközökre érvényes (beleértve a korábban vásárolt eszközöket is) a Windows 10 frissítés megjelenését követő egy évig. További részletek a www.windows.com/windows10upgrade címen olvashatók. A frissítésre hardver- és szoftverkövetelmények vonatkoznak; a funkciók elérhetősége eszközönként változhat. Internetkapcsolat és a Windows Update engedélyezése szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel. Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 frissítés szükséges. Az ajánlat a Windows RT/RT 8.1 rendszerre nem érvényes. A részleteket lásd a www.windows.com/windows10upgrade címen. A kompatibilitási és más fontos telepítési információk megtekintéséhez keresse fel az eszköz gyártójának webhelyét és a www.windows.com/windows10specs címet.
 
2. Meglévő rendszer frissítése:
 
Ha telepíteni vagy újratelepíteni szeretné a Windows 10-et, kattintson az alábbi linkre, ahol lépésről-lépésre nyomonkövetheti a frissítés minden lépését.
 
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10